ΤΟΠΙΚΑ

«Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης τιμής! Ξεκινάμε…»

«Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης τιμής! Ξεκινάμε…»
Ο Σπύρος Αποστόλου ορκίστηκε στο Περιφερειακό ΔΣ του Νοτίου Αιγαίου και θα είναι η φωνή της Μυκόνου στα κέντρα των αποφάσεων

Σημαντική υπόθεση για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς το νησί αποκτά πλέον μια σοβαρή φωνή και εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων έξω από τα στενά όρια του τόπου.

Ο Σπύρος Αποστόλου με την τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και αυτό γιατί εκλέγεται επι σειρά ετών μπαίνει στην καθημερινή μάχη της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Μυκόνου καθώς πολλά μεγάλα θέματα είναι ανοικτά και απαιτείται εγρήγορση από όλους και κυρίως τόλμη και πρωτοβουλίες κάτι που ο Μυκονιάτης πολιτικός το διαθέτει και μάλιστα στον υπερθετικό του βαθμό.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος με την εκλογή Αποστόλου έχει ένα ακόμη δυνατό όπλο στην φαρέτρα του για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων και κυρίως στη Μύκονο που θα έρθουν στην επιφάνεια το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με μια λακωνική του τοποθέτηση ο Σπύρος Αποστόλου λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία του στην περιφέρεια τόνισε χαρακτηριστικά:

«Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης τιμής!

Ξεκινάμε…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.