ΤΟΠΙΚΑ

Με αγάπη και πάθος για την Άνω Μερά

Με αγάπη και πάθος για την Άνω Μερά
Η Μαρουσώ Λαγαμτζή ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του δημάρχου και στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης

Η Μαρουσώ Λαγαμτζή γεννήθηκε στην Αθήνα, από μητέρα Μυκονιάτισσα, την Ειρήνη το γένος Σιδερή, από τη Μαού στην Άνω Μερά, και πατέρα τον Μιχάλη Λαγαμτζή. Μένει μόνιμα στην Άνω Μέρα από το 2005.
Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Μεσολογγίου, Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και έχει άδεια λογιστή Α’ τάξης. Είναι μέλος της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης.

Έχοντας συστρατευτεί από το 2014 στο πλευρό μας με την Πρωτοβουλία Δράσης και με την πείρα της ως τώρα στα κοινά, ως αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΜ για δυο έτη και μέλος στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελε να συνεχιστεί το έργο του Συνδυασμού.
Πιστεύει ότι οι γνώσεις, και η εμπειρία του Κωνσταντίνου Κουκά εγγυώνται μια ακόμα μεγαλύτερη πορεία ανόδου για το νησί.

Είναι υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Άνω Μεράς.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.