ΤΟΠΙΚΑ

Με 40 γυναίκες και 50 άντρες υποψήφιους κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Βερώνη

Με 40 γυναίκες και 50 άντρες υποψήφιους κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Βερώνη

Την ανακοίνωση του συνδυασμού του παρουσίασε ο Χρήστος Βερώνης ενόψει των δημοτικών εκλογών

«Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τον τόπο μας καταθέσαμε την υποψηφιότητα της παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Βερώνη και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας μας έφερε σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους που έχουν αποδείξει την κοινωνική τους ευαισθησία και μαζί τους μας δένουν κοινές αξίες και όραμα για τον τόπο μας.

Μία ισχυρή ομάδα ενότητας, δυναμική και υπερκομματική με 40 γυναίκες και 50 άντρες σε ένα ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε πρώτο για το Δήμο της Μυκόνου.

Ένα ψηφοδέλτιο 90 ανθρώπων με απόλυτη πληρότητα, με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και νέους συνοδοιπόρους από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας που δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους για το νησί και την θέλησή τους για προσφορά.

Ανθρώπων που σε αυτό το κομβικό σημείο για τη Μύκονο μας είναι έτοιμοι να εργαστούν με σοβαρότητα και με σχέδιο για την κάλυψη των συγχρόνων αναγκών και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που απειλούν την ταυτότητα του νησιού μας.

Στόχος μας η δημιουργία των κατάλληλων έργων και υποδομών που θα εξασφαλίσουν την σταθερότητα, την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, την ευημερία της κοινωνίας μας και την αποκατάσταση στον παγκόσμιο χάρτη, του πληγωμένου brand της Μυκόνου.

Με έμφαση στην ποιότητα ζωής, την προστασία του περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθημερινότητας και την διαφύλαξη της σημαντικής πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς και παράδοσης, θα εργαστούμε για την ανάδειξη όλων όσων οδήγησαν τη Μύκονο σε έναν παγκοσμίου φήμης τουριστικό προορισμό, τιμώντας τους προγόνους μας που τόσο πολύ μόχθησαν γι’ αυτό.

Προχωράμε μπροστά με στόχο την πρόοδο του νησιού μας μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας και σας καλούμε κοντά μας σε συμπόρευση Νίκης. Γιατί η σωστή πλευρά της ιστορίας γράφεται με πράξεις και καθορίζεται με την σύμπλευση λόγων και έργων.

Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Βερώνης»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.