ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με 3,5 ώρες καθυστέρηση έφυγε από τον Πειραιά το Blue Star 1

Με 3,5 ώρες καθυστέρηση έφυγε από τον Πειραιά το Blue Star 1
Έντονη η δυσαρέσκεια των επιβατών στην πολύωρη καθυστέρηση

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε το Σάββατο τους επιβάτες του Blue Star , η οποίοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά για το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Πάτμος-Λέρος-Κως.

Αν και το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, το πλοίο εκείνη την ώρα έφτασε στον Πειραιά από προηγούμενο ταξίδι, με αποτέλεσμα ο απόπλους να καθυστερήσει 3,5 ώρες καθώς το Blue Star 1 αναχώρησε στις 13:30.

Η δυσαρέσκεια των επιβατών ήταν έντονη, αφού αναγκάστηκαν να περιμένουν αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη. Σύμφωνα με το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, η αιτία της καθυστέρησης ήταν η μεγάλη επιβατική κίνηση καθώς το πλοίο έφτασε στον Πειραιά με 700 επιβάτες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.