ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με 25 προπονητές η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων στη Σύρο (φωτο)

Με 25 προπονητές η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων στη Σύρο (φωτο)

Με την συμμετοχή 25 προπονητών από τις Κυκλάδες ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων για προπονητές ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κυκλάδων.

Πρόκειται για σχολή Ανανέωσης ταυτοτήτων 3ετίας 2018-2021 για προπονητές που είναι κάτοχοι διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA Β’ και πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Διογένης.Εκπαιδευτές είναι οι Μιχάλης Μητροτάσιος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών και του συνδέσμου της Πάτρας κ. Ηλίας Λογαράς από την ΕΠΟ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλαδων κ. Ρένος Φρέρης τόνισε: “Προσπάθεια της ΕΠΣ είναι να έχουμε διπλωματούχους προπονητές σε όλες τις ομάδες, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σημαντικό έργο των ομάδων και ιδιαιτέρως των ακαδημιών αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ελλάδος, έχουμε καταφέρει να έχουμε 102 τμήματα υποδομών και σε αυτό συμβάλουν τόσο οι ομάδες όσοι και οι προπονητές.  Κλείνοντας ευχήθηκε στον εορτάζοντα πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Κάμπαξης αναφέρθηκε στο έργο του συνδέσμου ενώ δήλωσε την χαρά του, όπου μέσα απ αυτές τις σχολές οι προπονητές των Κυκλάδων έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν.“Κάναμε αγώνα να περάσουμε τα θέματα που μας απασχολούν. Δηλαδή να έχουμε διπλωματούχους προπονητές σε όλες τις ομάδες. Επίσης εξέφρασε την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων γιατί ότι και αν έχουν ζητήσει σαν σύνδεσμος έχει δοθεί λύση άμεσα, βγάζοντας παράλληλα και είδηση ότι ο σύνδεσμος θα αποκτήσει στέγη στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Το παρών έδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων Ανδρέας Φωτεινιάς, Σολάρης Γιώργος, Ξαγοράρης Μάριος καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννης Σιγάλας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η σχολή ξεκίνησε με Βραβεύσεις, καθώς ο κ. Ηλίας Λογαράς, απένειμε τιμητική πλακέτα στο πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και στον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Κυκλάδων.

Τέλος, αύριο στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου παρουσία του Προέδρου της της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) κ. Λογαρά Ηλία.

Πηγη sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.