ΤΟΠΙΚΑ

Μαθητική εξέδρα στον Κόρφο στα παιχνίδια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μαθητική εξέδρα στον Κόρφο στα παιχνίδια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Όλα έτοιμα για την μαθητική εξέδρα στο Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου… Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Α.Ε. Μυκόνου, Αλέξανδρου Κουκά στον αγώνα της Κυριακής (15.00) με την Ερμιονίδα εγκαινιάζεται η μαθητική εξέδρα της ΑΕΜ.

Έτσι μετά από πρόσκληση που έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου στο γήπεδο θα βρεθούν μικροί μαθητές με τους γονείς τους αλλά και εκπαιδευτικοί. Η δημιουργία της μαθητικής εξέδρας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του προέδρου και της Διοίκησης της ΑΕΜ να φέρουν κοντά στον αθλητισμό και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά του νησιού!

Η πρώτη αυτή μαθητική εξέδρα που θα δημιουργηθεί δεν θα είναι φυσικά και η τελευταία καθώς ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.