ΤΟΠΙΚΑ

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση της μετά τη σεξουαλική επίθεση!

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση της μετά τη σεξουαλική επίθεση!

Η Μαρία Κορινθίου έχοντας ξεπεράσει το πρώτο σοκ μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στην πυλωτή του σπιτιού της, στο Παλαιό Ψυχικό έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Η δημοφιλής ηθοποιός θέλοντας να καθησυχάσει τους followers της στο Instagram έγραψε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους σας».

Να υπενθυμίσουμε, ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν η ηθοποιός, μπαίνοντας  στην πυλωτή του σπιτιού της στο Παλαιό Ψυχικό, είδε μπροστά της έναν άντρα ημίγυμνο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος της με σεξουαλικές ορέξεις.

Συγκεκριμένα, προσπάθησε με τη βία να της βγάλει το παντελόνι, αλλά οι φωνές της τον φόβισαν και τον έκαναν να τραπεί σε φυγή.

Η Μαρία Κορινθιού αμέσως μετά το περιστατικό πήγε στο Α.Τ. Ψυχικού, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.