ΤΟΠΙΚΑ

Μαίνεται η «μάχη»στις παραλίες για τις ξαπλώστρες

Μαίνεται η «μάχη»στις παραλίες για τις ξαπλώστρες

Στη Μύκονο όπου άνοιξε ο «χορός» της αποκατάστασης των παραλιών και της απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών από μπιτς μπαρ και εστιατόρια συνεχίζεται η αυθαιρεσία.

mikonos176362 jpg

Σε επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποίησαν τα κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας διαπιστώθηκε ότι κάποιοι και στη Μύκονο αδιαφορούν με θράσος. Ετσι, συνελήφθη νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης και ακόμα 17 άτομα, τα οποία προέβαιναν σε εργασίες εγκατάστασης μεταλλικής κατασκευής-εξέδρας καταλαμβάνοντας 380 τ.μ. τμήματος ζώνης αιγιαλού-παραλίας χωρίς άδεια.

Επίσης, συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού 16 σετ ομπρελοκαθισμάτων, 16 ξύλινες κατασκευές με 4 ξαπλώστρες σε καθεμία από αυτές, καταλαμβάνοντας χώρο περίπου 300 τ.μ. χωρίς άδεια.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.