ΤΟΠΙΚΑ

Μαγαζί της Μυκόνου και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου που είχε σοβαρό τροχαίο και χρειαζόταν χειρουργείο

Μαγαζί της Μυκόνου και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου που είχε σοβαρό τροχαίο και χρειαζόταν χειρουργείο
Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού, Γιώργος Χόντζογλου

πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Χόντζογλου, έκανε μία σοβαρή καταγγελία στην τηλεόραση του OPEN για επιχείρηση στη Μύκονο που ήρθε σε συνεννόηση με την Επιθεώρηση Εργασίαςπροκειμένου εργαζόμενος που είχε σοβαρό τροχαίο να φαίνεται ότι απολύθηκε μία ημέρα πριν το ατύχημα για να μην «χρεωθεί» τις υποχρεώσεις του εργατικού ατυχήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χόντζογλου που έκανε την καταγγελία είπε αρχικά: «Στη Μύκονο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, εργαζόμενος ήταν δηλωμένος ότι δουλεύει έως τις 02:00, αλλά δούλευε έως τις 05:00. Τα ξημερώματα που σχόλασε πήγαινε με τη μηχανή του προς το κατάλυμά του και στο δρόμο είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα ο αστράγαλός του να γίνει κομμάτια και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού αποκάλυψε ότι: «Η εταιρεία σε συνεννόηση με την Επιθεώρηση Εργασίας προσκόμισε χαρτιά ότι είχε απολύσει τον εργαζόμενο μία ημέρα νωρίτερα».

Πηγη newsbeast.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.