ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάχες για ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ

Μάχες για ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ
Σπουδαία παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του νησιού.

Δύο πολύ ενδιαφέρονται παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο για τον πρώτο όμιλο, καθώς οι δύο ομάδες από την Σύρο θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Άνω Μερά και τον Α.Ο. Μυκόνου. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου ο Πάγος θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Μυκόνου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο… μονομάχοι θα παίξουν για τη νίκη. Τόσο ο Πάγος όσο και η Μύκονος προέρχονται από ισόπαλο αποτέλεσμα. Την Κυριακή η Άνω Μερά θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Σύρου σε ένα ματς που κυρίως οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για τη νίκη, αλλά και για την… ρεβάνς του 2-1 στο αγώνα κυπέλλου. Η ομάδα της Μυκόνου είναι το μοναδικό συγκρότημα του Α’ ομίλου που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Σύρου στο προηγούμενο ματς ήρθε 1-1 με την Μύκονο και θα επιδιώξει να πάρει το διπλό, καθώς εκτός από τους βαθμούς θα του δώσουν και… ψυχολογική τόνωση.

koinignomi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.