ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Λουκέτο στα ομαδικά αθλήματα και τις προπονήσεις των ομάδων του ποδοσφαίρου

Λουκέτο στα ομαδικά αθλήματα και τις προπονήσεις των ομάδων του ποδοσφαίρου
Ξεκάθαρη η οδηγία από την πολιτική προστασία για τα ισχύοντα μέτρα στον αθλητισμό

Αρκετές ομάδες ερασιτεχνικές  ανά την επικράτεια με την αλλαγή που έγινε τις τελευταίες ώρες από τις ζώνες που είχαν μπει  νωρίτερα τα γεωγραφικά διαμερίσματα στη χώρα, είναι σε σύγχυση για το πως πρέπει να κινηθούν από το Σάββατο το πρωί στην καραντίνα και το γενικό Lockdown.

Όπως διευκρίνησε ο Νίκος Χαρδαλιάς τα μέτρα για τον αθλητισμό είναι οριζόντια και αφορούν όλη την Ελλάδα και φυσικά και την Μύκονο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ…

Όσον αφορά στον αθλητισμό επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά αθλήματα όπως αντισφαίριση, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Επιτρέπεται, επίσης, η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (Champions League,  Europa League, EuroLeague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της UEFA, της FIBA και της Euroleague.

Επιτρέπεται επίσης η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.