ΤΟΠΙΚΑ

«Ληστρική επιδρομή»στον Ορνό, ο καφές πωλείται 4 ευρώ και το νερό 1 ευρώ σέντρα παραλία

«Ληστρική επιδρομή»στον Ορνό, ο καφές πωλείται 4 ευρώ και το νερό 1 ευρώ σέντρα παραλία
Τιμές που συναντάς στη Λούτσα και στα Καμμένα Βούρλα η άλλη όψη του νομίσματος της Μυκόνου

Η Μύκονος αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επικράτεια για ότι συμβαίνει.

Εννιά στις δέκα φορές κυρίως για τα κακώς κείμενα που εκτυλίσσονται όταν από όλο τον πλανήτη συρρέουν κάθε καλοκαίρι τουρίστες .Το νησί είναι παγκόσμιο brand name πλέον και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται και από τους Έλληνες.

Έγινε της μόδας να γράφουν και να λένε  για τις εξωφρενικές τιμές της Μυκόνου και την αισχροκέρδεια που ορισμένοι επιτήδειοι κατά καιρούς διαπράττουν είναι η αλήθεια.
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα αν κάνεις μια βόλτα στο νησί;

Σίγουρα ποτέ  κανείς  δεν αναφέρει όλο το πλαίσιο γιατί εξυπηρετούνται σκοποί και συμφέροντα.Λάσπη στον ανεμιστήρα για ναρκωτικά, πορνεία,κλεψιές και αισχροκέρδεια.

Όχι πως δεν υπάρχουν…

Καφέ όμως με 4 ευρώ και νερό με 1 ευρώ, τιμές που συναντάς στα Μέθανα και στα Καμένα Βούρλα, κανείς ποτέ δεν έγραψε ότι μπορείς να βρεις στη Μύκονο και μάλιστα σέντρα παραλία στον φημισμένο Ορνό.

Δειτε μια απόδειξη και θα καταλάβετε ότι και στην Μύκονο εκτός από τα γούστα στα πανάκριβα σημεία που είναι φυσικά για μια συγκεκριμένη πελατειακή ομάδα, μπορεί κάποιος να πιει τον καφέ του στην παραλία με 4 ευρώ και το νερό του με 1 ευρώ μπροστά στην θάλασσα.Φθηνότερα από πολλά σημεία στην Ελλάδα.

Ληστρική επιδρομή θα έγραφαν κάποιοι από ασυνείδητους επαγγελματίες που έπρεπε με ένα καφέ στη Μύκονο να δίνουν το μπουκάλι το  νερό και την τυρόπιτα δωρεάν…Ψέμματα;

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.