ΤΟΠΙΚΑ

Λήστεψαν τον προπονητή του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού πρώτα τον φίμωσαν με σπρει

Λήστεψαν τον προπονητή του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αφού πρώτα τον φίμωσαν με σπρει
Θύμα ληστείας έπεσε ο Θεόφιλος Παχατουρίδης μέσα στο ίδιο του το σπίτι.Ληστές του έριξαν σπρει στον ύπνο και τον ξάφρισαν

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ληστειών στο νησί και τελευταίο θύμα έπεσε ο προπονητής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Θεόφιλος Παχατουρίδης που λίγο έλειψε να δει τον χάρο  με τα μάτια του.

Συγκεκριμένα άγνωστοι παραβίασαν την οικία του την ώρα που κοιμόταν και χρησιμοποιώντας υπνωτικό σπρει κατάφεραν  να του αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή.

Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη την ώρα και τα δυο παιδιά του Παχατουρίδη αλλά και η σύζυγο του που έζησαν τον τρόμο.

Μπορεί να πει κανείς ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα είχε συμβεί σε περίπτωση που οι ληστές έβρισκαν αντίσταση.

Για το συμβάν διεξάγει έρευνα το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.