ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία στη Μύκονο: Μεγαλοεργολάβος με δύο πολυτελείς βίλες ο Αλβανός που λήστεψαν ομοεθνείς του

Ληστεία στη Μύκονο: Μεγαλοεργολάβος με δύο πολυτελείς βίλες ο Αλβανός που λήστεψαν ομοεθνείς του
Oι πέντε δράστες τον χτύπησαν άσχημα με σιδερένιο λοστό σε σώμα και κεφάλι και του πήραν 40.000 ευρώ

Οι πέντε Αλβανοί δράστες με τα σιδερένια γκλοπ και τα πιστόλια εργάζονταν στις οικοδομές του θύματος και ήξεραν πότε κάνει πληρωμές και πότε έχει πολλά χρήματα μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο εργολάβος που έπεσε θύμα ληστείας χθες στο γραφείο του από πέντε πρώην εργαζόμενους του, οι οποίοι τον χτύπησαν άσχημα με σιδερένιο λοστό σε σώμα και κεφάλι με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, έχει πολύ καλό όνομα στο νησί και έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες διεθνών εστιατορίων.

Είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει να χτίσει από το μηδέν δυο πολυτελέστατες βίλες τις οποίες και νοικιάζει σε τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων τα καλοκαίρια.

Δείτε φωτογραφίες:

Φαίνεται λοιπόν πως οι Αλβανοί που εργάζονταν στην εταιρεία του ήξεραν πότε κάνει τις πληρωμές και πότε έχει πάνω του χρήματα, κάτι που συνέβαινε κυρίως τις πρώτες μέρες κάθε μήνα. Έτσι του την έστησαν στο γραφείο του, τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν 40.000 ευρώ που είχε πάνω του. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τον απειλήσουν με πιστόλι.
To περιστατικό συνέβη χθες στις 20.50 στην περιοχή Δραφάκι Μυκόνου όταν οι πέντε Αλβανοί μπούκαραν στο γραφείο του μεγαλοεργολάβου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, κρατούσαν στα χέρια τους μεταλλικές ράβδους και πιστόλια Glock και επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά του εργολάβου κι ενός συνεργάτη του με χτυπήματα στα κεφάλι και στο σώμα.

Τα θύματα διακομίστηκαν πρώτα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έκαναν έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες, ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.
πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.