ΤΟΠΙΚΑ

Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω θυελλωδών ανέμων

Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω θυελλωδών ανέμων

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού και Δελτίου Πρόγνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ./Ε.Μ.Κ. 24-01-2021/ 0400 UTC – Α.Α. 070/2021 σας ενημερώνουμε:
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙO ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 24/07 UTC
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η ́ 8.
Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
2. Αλιευτικός Σύλλογος αποδέκτης του παρόντος όπως προνοήσει για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών του.
3. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών, να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.