ΤΟΠΙΚΑ

Λιμεναρχείο: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού

Λιμεναρχείο: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού
Έκτακτα μέτρα για την επερχόμενη κακοκαιρία

Το Λιμεναρχεία εξέδωσαν  ανακοίνωση, σχετικά με το κύμα κακοκαιρίας, που αναμένεται να «χτυπήσει» και τις Κυκλάδες.

Στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στη Δυτική Πελοπόννησο και το Νότιο Ιόνιο τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί 6 με 8, στο Αιγαίο 9 και βαθμιαία τοπικά 10 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά :

Κυκλάδες, Κρήτη:
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βόρειοι 8 με 9 και βαθμιαία 10 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Οι Αλιευτικοί Σύλλογοι συνιστάται, όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των
επαγγελματιών αλιέων μελών τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22810 88888). Επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).

1. Σε συνέχεια ανωτέρω (A) σχετικού Δελτίου αναγγελίας θυελλωδών ανέμων από Ε.Μ.Υ. σας ενημερώνουμε:

 Νοτιοδυτικό Αιγαίο: Συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 26/04 UTC βόρειοι βορειοανατολικοί 7 ή 8, από 25/19 UTC 8 και από 26/01 UTC 8 H 9.

 Στενό Καφηρέα, Κεντρικό Αιγαίο: Συνεχίζει Τουλάχιστον μέχρι 26/04 UTC βόρειοι βορειοανατολικοί 8 και από 25/19 UTC 8 H 9.

 Νοτιανατολικό Αιγαίο Ικάριο: Βόρεια του 36.30 συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι την 26/04 UTC βόρειοι βορειοανατολικοί 7 ή 8 και από 26/01 UTC 8 H 9.

2. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου (εφημερίδων) και του χρόνου (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού) με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση του ανωτέρω δελτίου καιρικών φαινομένων στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.

3. Αλιευτικοί Σύλλογοι αποδέκτες του παρόντος όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους. 4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22810 88888). 5. Επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.