ΤΟΠΙΚΑ

Λάσπη στον ανεμιστήρα με συκοφαντίες και ψέματα καθημερινά στο νησί

Λάσπη στον ανεμιστήρα με συκοφαντίες και ψέματα καθημερινά στο νησί
Πως μια ανάρτηση του Δημήτρη Κουτσούκου φέρνει την οργισμένη αντίδραση του Γ.Καφεντζή.Σε μηνύσεις για συκοφαντία προχωράει ο Δήμος Μυκόνου

Με λάσπη στον ανεμιστήρα, μυθεύματα και εικασίες ξεκινάει η προεκλογική περίοδος στην Μύκονο.

Μια ανάρτηση του Δημήτρη Κουτσούκου, που και άλλες φορές στο παρελθόν έχει ανακαλέσει πληροφορίες(;) του που δημιούργησαν θέματα, έφερε την αντίδραση του Γιώργου Καφεντζή αλλά όπως καλά πληροφορημένες πηγές και του Δήμου Μυκόνου καθώς προτίθεται να προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις τις επόμενες μέρες για συκοφαντικές ειδήσεις που διακινούνται από συγκεκριμένους ανθρώπους στο νησί.

 

Γραφει ο Δημήτρης Κουτσούκος ότι κάποιος, ποιος αλήθεια;τον πληροφόρησε για σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία.

«Απο εναν φιλο ελαβα αυτο το μυνημα , ισχύει??——-Καλησπέρα Δημήτρη.

Το φαντάζεται ο νου σου ότι με τέτοιο καιρό δεν έχουν θέρμανση τα σχολεία στην Άνω Μερά…!!!

Ο Μιλτος μας έλεγε στους φυλακές προ μηνών ότι όλα τα σχολεία στην ελλαδα έχουν πάρει από το κράτος 80.000€ & πως στην Μύκονο ο Δήμος τα έκανε 500.000€!!!

Που πάνε τα λεφτά αυτά στα ενοίκια των εκπαιδευτικών? και δεν αγοράζουν ούτε πετρέλαιο.;;

Τι ντροπή να μην έχουν τα παιδιά μας θέρμανση με τέτοιο καιρό και μετά από τέτοια επιχορήγηση».

Για να πάρει την απάντηση δημόσια μάλιστα από τον Γιώργο Καφεντζή που είναι σημειωτέον αντιπρόεδρος στους παιδικούς σταθμούς.

«Dimitris Koutsoukos Δημήτρη καλησπέρα. θα πάρω θέση για το μνμ του κυρίου που σου έστειλε αυτό το ψευδές κείμενο διότι μόνο ψευδές μπορώ να το χαρακτηρίσω.
Προσωπικά γνωριζω ( σαν αντιπροεδρος)των δύο παιδικών σταθμών του δήμου Μυκόνου αλλά έχω έρθει σε επαφή και με όλα τα σχόλεια καθότι είμαι και αναπληρωματικο μέλος της 1θμιας σχολικής επιτροπής.
Ειναι απολύτως ΨΕΥΔΕΣ ότι τα σχολεια της Μυκόνου δεν έχουν πετρέλαιο. Να διευκρινησω ότι κάποιες σχολικές μονάδες έχουν σταματήσει την αγορά πετρελαίου διότι η θέρμανση τους στηρίζεται στην καινούργια τεχνολογία με αντλίες θερμότητας κάτι στο οποίο προχωρούμε και εμείς σε αυτη την αντικατασταση στους δύο παιδικούς σταθμούς. Επισης ξέρω ότι λόγο των καιρικών συνθηκών ο δήμαρχος είχε δώσει εντολή και πήγαν νωρίτερα να ανοίξουν την θέρμανση.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οσο αφορά ο λόγος που γίνεται για τις 500.000 ευρώ ειναι αληθεια και μόνο μπράβο έχω να πω στον δήμο μας και την Δημοτική αρχη αλλά δεν πάνε σε ενοίκια που διαβάζω. Πανε στις συντηρήσεις των κτηριων και των αυλιων χώρων. Πανε σε υλικό με το οποίο οι δάσκαλοι ετοιμάζουν ασκήσεις. Πανε σε πετρέλαιο και ότι άλλο χρειαστεί ώστε να δουλεύουν άψογα. Για αυτό και τα σχόλεια μας είναι στολίδια και παράδειγμα. Φαντασου λοιπόν και μόνος σου αν η μόνη επιχορήγηση ήταν οι 80.000. Ειναι κρίμα και άδικο να ακυρώνουμε το δύσκολο έργο των σχολικών επιτροπών, των μελών που το απαρτίζουν αλλά και των δασκάλων και καθηγητών που κάθε μέρα προσπαθούν σκληρά να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα.
Μπραβο στον δημο.
Μπραβο στις Σχολικές επιτροπές.
Μπραβο στους δασκάλους και καθηγητές.»

Ρωτήσαμε και μάθαμε. Η θέρμανση λειτουργεί σε όλες τις τάξεις στα σχολεία της Μυκόνου. Σε δύο αίθουσες του ΓΕΛ υπήρχε πρόβλημα με τα σώματα τα οποία ήθελαν εξαέρωση. Στις 9:00  το πρωί είχαν φτιαχτεί.Για την ιστορία και μόνο.

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει λίγους μήνες πριν τις εκλογές με το φαινόμενο της διακίνησης ψευδών ειδήσεων στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.