ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Λάμψη αστέρων στην Μύκονο σε μια ιδιαίτερη συνάντηση των κορυφαίων

Λάμψη αστέρων στην Μύκονο σε μια ιδιαίτερη συνάντηση των κορυφαίων
Η διοργάνωση επανασυστήνει το νησί ως ένα τόπο με πλούσια ιστορία και παράδοση, μοναδικά τοπία, πλούσια γαστρονομία, διακριτό πολιτισμό.

Το 1ο @mykonosrunningfestival , είναι πλέον γεγονός…ένας νέος θεσμός που απηχεί την μοναδική  φιλοσοφία για την ταυτότητα και το χαρακτήρα του νησιού που ανεβαίνει πάντα ψηλότερα.

Το δρώμενο αυτό επανασυστήνει το νησί ως ένα τόπο με πλούσια ιστορία και παράδοση, μοναδικά τοπία, πλούσια γαστρονομία, διακριτό πολιτισμό.

Συμπληρώνει την εικόνα ενός κοσμοπολίτικου τόπου με μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες με ένα τόπο που συνδυάζει το φως, το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας με το μοναδικό και τόσο όμορφο μυκονιάτικο τοπίο.


Ενώνει τη δύναμη που έρχεται από την κληρονομιά μας με τη δυναμική του σήμερα και την αφομοίωση των σύγχρονων τάσεων και ρευμάτων από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, αλλά και πολλές επιχειρήσεις από τη Μύκονο και την υπόλοιπη Ελλάδα, που πίστεψαν και στήριξαν αυτό το θεσμό.

Αλλά ιδιαίτερα τους πρωταθλητές μας, τον Μίλτο, τον Λευτέρη, τη Βασιλική, τον Χρήστο, τον Σπύρο, το. Γιώργο και τους αλλους αθλητές για την παρουσία τους.

Τελος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υφ. Πολιτισμού τη Σοφία τη Ζαχαράκη @sofia_zacharaki για το αμέριστο ενδιαφέρον της για το νησί και τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνουμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση του ποιοτικού τουρισμού.

Πάμε δυνατά…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.