ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύμα «τσουνάμι» παρέσυρε αυτοκίνητο στη Νάξο και προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Τύχη βουνό είχε ο οδηγός!

Κύμα «τσουνάμι» παρέσυρε αυτοκίνητο στη Νάξο και προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Τύχη βουνό είχε ο οδηγός!

Οι θυελλώδεις Βοριάδες εντάσεως έως και 10 μποφόρ και ο έντονος κυματισμός, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πρωτόγνωρες συνθήκες κακοκαιρίας στο γραφικό λιμανάκι του Απόλλωνα Νάξου, που δε θα μπορούσε να αντισταθεί στις «ορέξεις» του φαινομένου «Ξενοφών».

Από τη μανία των καιρικών φαινομένων δε γλύτωσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, του οποίου ο ιδιοκτήτης επέλεξε να κάνει βόλτα στον παραλιακό δρόμο της περιοχής, την ώρα που τα κύματα θύμιζαν κατάσταση «τσουνάμι».

Αποτέλεσμα: τα κύματα να χτυπήσουν το αυτοκίνητο με τέτοια δύναμη, ώστε να το παρασύρουν αρκετά μέτρα, να σπάσουν το παρμπρίζ και να δημιουργήσουν μεγάλη φθορά στην οροφή του Ι.Χ. Για καλή του τύχη, ο οδηγός δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό και σίγουρα, μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στον τοπικό Άγιο, μιας και θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.