ΤΟΠΙΚΑ

Κύμα ετεροδημοτών στις Κυκλάδες για να ψηφίσουν – Γεμάτα τα πλοία

Κύμα ετεροδημοτών στις Κυκλάδες για να ψηφίσουν – Γεμάτα τα πλοία

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και κορυφώνεται σήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο η κίνηση στα κεντρικά λιμάνια από ετεροδημότες οι οποίοι μεταβαίνουν στα νησιά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής 21 Μαϊου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για την Παρασκευή και το Σάββατο έχουν γίνει πάνω από 18.500 κρατήσεις για τα νησιά, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν ταξιδιώτες οι οποίοι σπεύδουν στον τόπο που βρίσκονται τα εκλογικά τους δικαιώματα προκειμένου να ψηφίσουν.

Μαζί με τους ετεροδημότες οι οποίοι δικαιούνται άδεια για να μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και να ψηφίσουν, “ταξιδεύει” και το εκλογικό υλικό το οποίο μέχρι και το Σάββατο θα έχει σταλεί και στο πιο απομακρυσμένο νησί ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και ελλείψεις η εκλογική διαδικασία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.