ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφορούν και «σάπια μήλα» στη Μύκονο που αμαυρώνουν την εικόνα των επιχειρήσεων της

Κυκλοφορούν και «σάπια μήλα» στη Μύκονο που αμαυρώνουν την εικόνα των επιχειρήσεων της
Οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες ήταν ανέκαθεν επαγγελματίες και δεν εξέθεταν το νησί και τις δουλειές τους

 

Σάλος ξέσπασε με την καταγγελία της Αμερικανίδας τουρίστριας για υπέρογκες χρεώσεις μα αποτέλεσμα να  γίνει θέμα στα διεθνή Μέσα, με την Sun να γράφει στον τίτλο του άρθρου της: «Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη όταν την χρέωσαν με 510 λίρες για δύο ποτά και σνακ σε ελληνικό εστιατόριο».

Η Αμερικανίδα τουρίστρια κατήγγειλε πως της χρέωσαν ένα εξωπραγματικό ποσό για την παραγγελία της σε εστιατόριο της Μυκόνου, ενώ η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο και ειδοποίησε την τουριστική πράκτορα ότι την χρέωσαν ό,τι ήθελαν για το συγκεκριμένο πιάτο.

Στη Μύκονο τους καλοκαιρινούς μήνες και με τον άκρατο ανταγωνισμό που επικρατεί, εκτός των παραδοσιακών επιχειρήσεων που τις διοικούν επαγγελματίες του χώρου, υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν το νησί, την δραστηριότητα του και τους επισκέπτες του, ευκαιρία για αρπαχτή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως καταγγελία για υπέρογκες χρεώσεις στα όρια του εξωφρενικού με αποτέλεσμα να εκθέτουν την φήμη της Μυκόνου κάποιοι αλλά και τους ντόπιους επιχειρηματίες που ήταν ανέκαθεν επαγγελματίες και ήξεραν πως πρέπει να γίνει η διαχείριση του brand name της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.