ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων
Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε οδόστρωμα για την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε έργα του Ομίλου Εταιρειών Ο.Τ.Ε., που θα πραγματοποιηθούν στη νήσο Μύκονο, αποφασίζουμε την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων την 01-11 2020 και κατά τις ώρες 09:00 – 14:00 σε ανώνυμη δημοτική οδό, η οποία άρχεται από τα σχολεία του «Πετίναρου» μέχρι την μάντρα του ΞΥΔΑΚΗ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε.Π.Ε.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.
Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται για την τοποθέτηση και τη συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς, επίσης και για τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων σύμφωνα με τα αρ. 9 και 10 του Ν. 2696/99 ‘’Περί Κ.Ο.Κ.’’ ως ισχύει.
Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 52 του Ν.
2696/99 ‘’Περί Κ.Ο.Κ.’’ ως ισχύει.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.