ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: “Βροχή” τα αιτήματα των επιχειρήσεων για αύξηση τραπεζοκαθισμάτων

Κυκλάδες: “Βροχή” τα αιτήματα των επιχειρήσεων για αύξηση τραπεζοκαθισμάτων
Διπλασιάζεται ο χώρος, πονοκεφαλιάζουν οι Δήμοι

Σαν τη βροχή θα πέσουν τα αιτήματα που θα καταθέτουν προς τους Δήμους των Κυκλάδων οι επιχειρήσεις εστίασης τα επόμενα 24ωρα, με αντικείμενο την αύξηση των τραπεζοκαθισμάτων τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, άμεσα θα κατατεθεί ρύθμιση από την κυβέρνηση η οποία θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις εστίασης που να αναπτύσσουν διπλάσιο χώρο τραπεζοκαθισμάτων από την 1η Ιουνίου.

Ειδικότερα, όπως είπε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πρώτο Θέμα»: «Προσπαθήσαμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ δύο παραγόντων: αφενός, να ενισχύσουμε τον κλάδο της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί τους τελευταίους τρεις μήνες, λόγω των περιοριστικών μέτρων και, αφετέρου, να διασφαλίσουμε τον δημόσιο χώρο και τη δυνατότητα να κινούμαστε ελεύθερα στις πόλεις μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.