ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Τράβηξε κουπί…για να παίξει ποδόσφαιρο!

Κυκλάδες: Τράβηξε κουπί…για να παίξει ποδόσφαιρο!

Το έχουμε πει πολλάκις. Ίδιο.. μικρόβιο στις Δυτικές Κυκλάδες, για αμφότερες τις ομάδες. Τελευταίο παράδειγμα ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Σερίφου, Αντώνης Ατσόνιος πήγε με ιδιωτικό σκάφος στη Σέριφο, προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα του!

Εκμεταλλευόμενος τη μπουνάτσα ο ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας του.

Ο πρώην αρχηγός του Πανσιφναϊκού και νυν ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σερίφου, έβαλε.. Θεούς και Δαίμονες, έτσι ώστε να καταφέρει να δώσει το παρών, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του ΑΟ Σερίφου, που βρήκε νικητές τους τυπικά φιλοξενούμενους με 1-3.

Οι δυσκολίες μετακίνησης στις Κυκλάδες, συνεχίζουν να γίνονται viral στο διαδίκτυο, με τελευταίο παράδειγμα του πολύπειρου Ατσόνιου…

Πηγή: sportcyclades24.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.