ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θαυμάστε τους πολιτικούς σας νησιώτες

Θαυμάστε τους πολιτικούς σας νησιώτες
Η χώρα ζει σε κατάσταση πολέμου και ο κ.Σαντορινιός για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις για τις απωθήσεις λαθρομεταναστών

O ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί εξηγήσεις από την Κυβέρνηση και αντιδράει για την απώθηση λαθρομεταναστών! Καταγγέλουν την Κυβέρνηση που δεν επιτρέπει το Λιμενικό σε κάποιες βάρκες να αποβιβάσουν! Και ολα αυτά την ώρα που η χώρα ζει στα πρόθυρα του πολέμου! Χάνουν την συνεργασία τους με ΜΚΟ! Ειναι πολλά τα λεφτά Τσιπρα!

«Απαντήσεις από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας σχετικά με βίντεο «που δείχνουν σκάφη του ΛΣ- ΕΛΑΚΤ να απωθούν βίαια βάρκες μεταναστών», ζητά ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαντορινιός αναφέρει πως «τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και blogs, βίντεο που δείχνουν σκάφη του λιμενικού να απωθούν βίαια βάρκες μεταναστών» και ότι στις εν λόγω σκηνές, «φαίνεται μάλιστα να γίνεται χρήση βολών εκφοβισμού».Όπως υπογραμμίζει, «οι πρακτικές αυτές είναι ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και τις Διεθνείς Συμβάσεις» και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός οφείλουν άμεσα να απαντήσουν «αν τηρούνται οι κανόνες έρευνας, διάσωσης και ασφάλειας ή αν έχουμε επιστρέψει στις σκοτεινές εποχές των παράνομων επαναπροωθήσεων».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.