ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Κέρδισε 772.000 ευρώ γιατί άκουσε τη… μάνα του!

Κυκλάδες: Κέρδισε 772.000 ευρώ γιατί άκουσε τη… μάνα του!

Η επιμονή της Ελληνίδας – κι εδώ νησιώτισσας- μάνας επιβραβεύθηκε και στο Λαϊκό Λαχείο – Ο γιος την αγνόησε, λόγω των πολλών απαιτήσεων, ωστόσο η μάνα επανήλθε.

Η Ελληνίδα μάνα «χτύπησε» και στο Λαϊκό Λαχείο, βοηθώντας τον γιο της και μεγάλο τυχερό να κερδίσει το ταπεινό ποσό των 772.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του μεγάλου νικητή από τις Κυκλάδες του ζήτησε να αγοράσει λαχείο. Όμως η παραγγελία της ήταν ξεκάθαρη: Ήθελε Λαϊκό Λαχείο με λήγοντα αριθμό το «4» που είναι ο αγαπημένος της αριθμός, και επίσης σε αυτό να περιλαμβάνεται και το αρχικό γράμμα του ονόματός της.

Και μόνο που άκουσε τις πολλές λεπτομέρειες, ο γιος κουράστηκε και αγνόησε την παραγγελία. Όμως η μητέρα του το κατάλαβε και ξεκίνησε νέο γύρο πιέσεων.

Θέλοντας να γλιτώσει την εις διπλούν γκρίνια της, ο γιος αγόρασε μια πεντάδα λαχείων που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές της μητρός.

Τελικά η μανούλα είχε δίκιο κι ο γιος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε, αλλά το ποσό που κέρδισε άξιζε τον κόπο.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.