ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι το επόμενο διήμερο

Κυκλάδες: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι το επόμενο διήμερο

Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται στις Κυκλάδες τις επόμενες ημέρες.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχής, η οποία θα είναι αυξημένη κατά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 7 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου προβλέπονται πυκνές νεφώσεις με βροχές, οι άνεμοι διατηρούνται Νότιοι και ισχυροί εντάσεως 6 με 8 μποφόρ, οι οποίοι θα στραφούν σε Βόρειους και θα υποχωρήσουν από το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Τόσο για την Κυριακή 22/12 όσο και για την Δευτέρα 23/12, το Λιμεναρχείο Σύρου έχει εκδώσει δελτίο αυξημένων μέτρων λόγω πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Το επόμενο διήμερο είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν προβλήματα με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων. Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο αυξημένες κίνησης λόγω εορταστικής περιόδου, οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία και Λιμεναρχεία για την καλύτερη ενημέρωσή τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.