ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προ των πυλών. Έρχεται θύελλα και 10 μποφόρ

Κυκλάδες: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προ των πυλών. Έρχεται θύελλα και 10 μποφόρ

Έρχεται μεταβολή του καιρού στην Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (28-03-2019) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και από θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

Στις Κυκλάδες, για τις οποίες ήδη έχει εκδοθεί δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναμένεται τριήμερο σφοδρής κακοκαιρίας που θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Μαρτίου.

Βασικό χαρακτηριστικό του κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι θυελλώδεις Βοριάδες που την Παρασκευή θα φτάσουν τα 9 με 10 μποφόρ στα νησιά μας, ενώ το φαινόμενο θα συνεχιστεί και το Σάββατο σχεδόν με την ίδια ένταση. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Οι άνεμοι θα υποχωρήσουν σταδιακά από την Κυριακή, ενώ περεταίρω βελτίωση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Η θερμοκρασία στις Κυκλάδες τις επόμενες ημέρες θα πέσει κατά 4 με 5 μονάδες και θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων, χωρίς ωστόσο να προβλέπεται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί με ένταση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.