ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Ακόμη 2,5 εκ. ευρώ για τον καθαρισμό ρεμάτων των νησιών από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Κυκλάδες: Ακόμη 2,5 εκ. ευρώ για τον καθαρισμό ρεμάτων των νησιών από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνεχίζει και τη φετινή χειμερινή περίοδο τους καθαρισμούς ρεμάτων στα νησιά, στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας τους. Τα προηγούμενα χρόνια, ήδη έχει προχωρήσει στους καθαρισμούς πολλών ρεμάτων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Τους όρους δημοπράτησης για την παροχή υπηρεσίας καθαρισμού ρεμάτων σε νησιά των Κυκλάδων ενέκρινε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο το οποίο έρχεται τους επόμενους μήνες.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά τα νησιά Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Μύκονος, Αμοργός, Σίφνος και Σέριφος, στα οποία αναμένεται να γίνει εκτεταμένος καθαρισμός ρεμάτων εντός του 2024. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την εκτέλεση του εν λόγω έργου ανέρχεται στα 2.475.000.

Προσεχώς θα ακολουθήσει, εκ μέρους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου η περίληψη της διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.