ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεσηκωμός στην Άνω Μερά για τον τελικό.

Ξεσηκωμός στην Άνω Μερά για τον τελικό.

Στο πόδι βρίσκεται η Άνω Μερά ενόψει το τελικού του πρωταθλήματος μεταξύ της Άνω Μεράς και του Πανναξιακού που θα γίνει στις 12 Μαΐου στη Σύρο.

Η διοίκηση της Άνω Μεράς θέλει να οργανώσει την αποστολή στην εντέλεια ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα επιδιώξει να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή της Α΄κατηγορίας για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου (ο πρώτος αντίστοιχος τίτλος είχε κατακτηθεί τη σεζόν 2011-2012).

Παράλληλα μεγάλη είναι η κινητοποίηση και σε επίπεδο φιλάθλων, αφού ήδη είναι στα σκαριά η διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής στο γειτονικό νησί της Σύρου, όπου αναμένεται να μετακινηθούν περίπου 250 Μυκονιάτες.

Να σημειωθεί ότι εκδρομή θα πραγματοποιηθεί και από τον Πανναξιακό, πράγμα που με πρόχειρους υπολογισμούς σημαίνει ότι τον τελικό θα τον παρακολουθήσουν πάνω από 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.