ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι έγγραφες για τους αγώνες του Cyclades Trail Cup

Ξεκίνησαν οι έγγραφες για τους αγώνες του Cyclades Trail Cup

Το 2019 και για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Cyclades Trail Cup παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε εναλλακτικούς προορισμούς με πρωτότυπες αθλητικές διαδρομές και με έντονες πολιτιστικές εμπειρίες! Δίνοντας προτεραιότητα στα “κοντινά” νησιά των Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα του 2019 θα διεξαχθεί με 5 εκδηλώσεις σε 5 προορισμούς. Την Κέα, την Φολέγανδρο, την Άνδρο, την Κύθνο και την Τήνο.

Κάθε εκδήλωση έχει διαφορετικά αγωνίσματα και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυαστικά. Οι αγώνες τύπου “Challenge” είναι συνδυαστικά αγωνίσματα δυο ημερών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν το Mini ή Mega challenge της εκδήλωσης. Να τρέξουν δηλαδή το αγώνισμα της πρώτης μέρας και ένα από τα δυο αγωνίσματα της δεύτερης μέρας.

Η νέα φόρμα εγγραφών του Cyclades Trail Cup περιλαμβάνει όλους τους αγώνες* σε όλα τα νησιά δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να επιλέξει εύκολα και γρήγορα σε ποιους αγώνες επιθυμεί να τρέξει.

*Ο αγώνας Andros Trail Race έχει δική του φόρμα εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Επιπλέον με έξτρα παροχές όπως η μεταφορά με λεωφορείο της διοργάνωσης από κεντρικό σημείο της Αθήνας στο εκάστοτε λιμάνι αναχώρησης προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμμετοχής.

Η νέα σειρά T-shirt για το Cyclades Trail Cup 2019 παρουσιάζει 4 μοναδικά σχέδια εκπροσωπώντας τον κάθε προορισμό με τη μασκότ του αγώνα. Απόκτησε τα, τρέξεις / δεν τρέξεις!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.