ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινάει το Flyingcat 3 από Ραφήνα για Κυκλάδες

Ξεκινάει το Flyingcat 3 από Ραφήνα για Κυκλάδες

Το ταχύπλοο της Hellenic Seaways του ομίλου Attica θα ξεκινήσει ύστερα από δύο χρόνια περίπου, εμπορικά δρομολόγια την προσεχή Παρασκευή 18 Ιουνίου. Θα έχει καθημερινά πρωινές αναχωρήσεις και ορισμένες ημέρες της εβδομάδας και απογευματινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο – Μύκονο – Νάξο.

Την Παρασκευή θα αναχωρήσει στις 07:45 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο και από τη Νάξο θα έχει αναχώρηση στις 11:25 για Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα (άφιξη 14:45). Επίσης θα έχει και απογευματινή αναχώρηση στις 16:00 για Τήνο – Μύκονο και από τη Μύκονο αναχώρηση στις 18:40 για Τήνο – Ραφήνα (άφιξη 21:00).

arxipelagos.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.