ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά η χρονιά για τον στίβο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ξεκινά η χρονιά για τον στίβο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Τη Δευτέρα  26 Αυγούστου στις 9 το πρωί ξεκινά ο στίβος του ΑΟΜυκόνου, στον Κόρφο.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του φθινοπώρου, δηλαδή οι Αιγαιοπελαγίτικοι που θα γίνουν στις
28 και 29 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη και οι δικοί μας αγώνες, τα Δήλεια που θα γίνουν στις 5 Οκτωβρίου οδηγούν τους προπονητές του συλλόγου στην έναρξη της προετοιμασίας από τον Αύγουστο.
Στην προπονητική ομάδα εκτός από την Φραγκίσκα Αρμάου, τον Γιώργο Αντωνίου και τον Κώστα Κουρατίδη θα βρίσκεται από εφέτος ο Βαγγέλης Τσιφούτης με μεγάλη προπονητική, στιβική εμπειρία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο οποίος ήδη συνεργάζεται με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΜυκόνου.
TΗνωμένων Δευτέρα αναμένεται να δώσει το παρών ο κύριος όγκος της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων καθώς μερικά παιδιά βρίσκονται ακόμα εκτός νησιού.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.