ΤΟΠΙΚΑ

Ξέφυγαν από κάθε όριο με το πάρκινγκ

Ξέφυγαν από κάθε όριο με το πάρκινγκ
Μαγαζιά οικειοποιούνται παράνομα δημόσιους χώρους, βάζουν αλυσίδες και παράνομα τα βαφτίζουν πάρκινγκ

Είναι πολλά τα σημεία στο νησί που μαγαζιά χώρις να έχουν σχετικές άδειες για τον περιβάλλοντα χώρο, τον εκμεταλλεύονται και τον βαφτίζουν πάρκινγκ.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές το οδικό δίκτυο να μειώνεται δρματικα και να δημιουργείτε ένα κυκλοφοριακό χάος στο νησί σε πολλές κομβικές αρτηρίες.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγα μέτρα από την στάση των λεωφορείων της Μυκόνου όπου μαγαζί με ποτά γέμισε με αλυσίδες το χώρο έξωθεν χωρίς φυσικά την σχετική άδεια καθώς ο δρόμος είναι δημόσιος.

Οπως βλέπετε σε σχετική φωτό αυτοψία του MykonosVoice το θράσος περισσεύει και ο καταστηματάρχης παράνομα έβαλε αλυσίδες έξω από το μαγαζί του.Φυσικά τις ώρες που είναι κλειστό το κατάστημα με τις αλυσίδες κλειδωμένες κανείς άλλος πλην του ίδιου δεν μπορεί να παρκάρει.Με αποτέλεμα στο συγκεκριμένο σημείο που ο δρόμος στενεύει να δημιουργείτε κυκλοφοριακό χάος καθώς δημόσιος δρόμος κατελειφθει από τον καταστηματάρχη.

Αν ανάλογα πράξουν όλοι οι καταστηματάρχες της Μυκόνου θα πρέπει η κυκλοφορία να γίνεται με ελικόπτερα.

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και θα πρέπει να απασχολήσει στο μέλλον τους υπεύθυνους.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.