ΤΟΠΙΚΑ

Κορυφαία στιγμή για τον ΑΟ Μυκόνου η προπόνηση στο ΣΕΦ

Κορυφαία στιγμή για τον ΑΟ Μυκόνου η προπόνηση στο ΣΕΦ

Ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στις 17:00 τον Εθνικό, με την αποστολή της ομάδας να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Μάλιστα ο ΑΟ Μυκόνου, έχοντας μαζί του και δύο αθλητές από την εφηβική ομάδα, προπονήθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την άδεια της ΚΑΕ Ολυμπιακού και της διοίκησης του ΣΕΦ.

Ο ΑΟ Μυκόνου έγραψε τα εξής:

Ευχαριστούμε πολύ τον
-τι να λεμε και εμεις οι μικροι-
μέγιστο οργανισμό του Olympiacos B.C. και την διοικηση του ΣΕΦ για την ευκαιρία που δοθηκε στην ομαδα μας να κάνει την προπονηση της εν´οψει της αυριανης μας αναμέτρηση με τον Εθνικό στον Πειραια.(Σάββατο 17:00).
Τιμη μας.
Προχωράμε ομάδα.💙
ΥΓ.Στην αποστολή για αυτο το παιχνίδι βρισκονται και 2 Έφηβοι ,οι Τάσος Δακτυλίδης και Νικος Πράσινος που νομιζουμε δεν θα το ξεχασουν και ποτε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.