ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κοπή πίτας για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς ,το τεχνικό τιμ και τα μέλη του ΔΣ με τους ποδοσφαιριστές δείπνησαν και έκοψαν την πίτα

Σε οικογενειακό κλίμα δείπνησε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και πραγματοποίησε τη κοπή της πίτας στο εστιατόριο “Ανδρέας και Μαρία”.

Το συγκεκριμένο γεύμα παρέθεσαν οι αρχηγοί της ανδρική ομάδας, Δημήτρης Μπαλής και Γιάννης Καρατζάς καθώς επίσης στο εστιατόριο παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος  κ. Αλέξανδρος Κουκάς, ο προπονητής Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, ο γυμναστής Βαγγέλης Τσιφούτης, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Δάρας και ο ταμίας Πέτρος Γιαβρούτας.

Οι παίχτες και το τεχνικό τιμ είχαν την ευκαιρία να γευθούν όμορφες συνταγές του εστιατορίου χωρίς να λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης και τα πειράγματα τα οποία δείχνουν το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της οικογένειας της ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Να αναφέρουμε πως θα πραγματοποιηθεί και κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο στάδιο του Κόρφου τις επόμενες μέρες όπου θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.