ΤΟΠΙΚΑ

Κονδύλι για τα αδέσποτα από τον Δήμο Μυκόνου

Κονδύλι για τα αδέσποτα από τον Δήμο Μυκόνου
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων το μήνυμα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

Με ένα πολύ ζεστό και με νόημα μήνυμα από το διαδίκτυο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υπενθύμισε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

«Σήμερα είναι η μέρα των τετραπόδων φίλων μας, τους οποίους αγαπάμε και φροντίζουμε ιδιαίτερα στη Μύκονο!

Την τιμητική τους έχουν οι «αδέσποτες» γάτες, που είναι συνυφασμένες με το μυκονιάτικο τοπίο και αποτελούν ατραξιόν για το νησί μας.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική μας Αρχή δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας, συνεχίζοντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για την πλήρη προστασία τους και διαθέτοντας πλέον ετήσια κονδύλια ύψους 75.000 ευρώ, από δημοτικούς πόρους, για την πλήρη ιατροφαρμακευτική τους φροντίδα.

#world_animal_planet #worldanimalplanet

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.