ΤΟΠΙΚΑ

Κομβικό ματς στην συνέχεια για τα κορίτσια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κομβικό ματς στην συνέχεια για τα κορίτσια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Παιχνίδι κομβικής σημασίας δίνει την Κυριακή (13.00) η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου στο γήπεδο της Δραπετσώνας κόντρα στην Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΜ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Αγία Παρασκευή, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.

Αν συνυπολογίσουμε βέβαια και ότι από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιστρέφουν οι παίκτριες της ομάδας που είναι τραυματίες εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αργά αλλά σταθερά η ομάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη τις επόμενες αγωνιστικές.
«Το παιχνίδι με την Αθηναϊκή αποτελεί για εμάς μια ακόμη πρόκληση» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΜ Δημήτρης Μανταφούνης για να συνεχίσει: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά μας πως θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να διεκδικήσουμε βαθμολογικά ό,τι μας αναλογεί.

Ευελπιστούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες έχουν παρόμοιους στόχους και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»
Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο τής Άνω Μεράς, ενώ η αποστολής της ΑΕΜ θα αναχωρήσει για το παιχνίδι με την Αθηναϊκή το μεσημέρι του Σαββάτου!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.