ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ

Κοινή τροπολογία για τους ναυαγοσώστες

Κοινή τροπολογία για τους ναυαγοσώστες

Από κοινού ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Βουλευτής Κυκλάδων,  Γιάννης Βρούτσης και ο Εισηγητής της Πλειοψηφίας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών», Βουλευτής Κεφαλονιάς- Ιθάκης Παναγής Καππάτος, καταθέσαμε Τροπολογία  με θέμα: «Ρυθμίσεις για τη χρονική περίοδο δραστηριοποίησης ναυαγοσωστών».

Η τροπολογία που ψηφίστηκε, το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουνίου,  στο πλαίσιο του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, έρχεται να καλύψει ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα ασφάλειας για τους φορείς διαχείρισης χώρων όπου η παρουσία ναυαγοσώστη είναι υποχρεωτική.

Με δεδομένη την σταδιακή άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 με την εν λόγω διάταξη επιτρέπουμε τη σύντομη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της χρονικής περιόδου πρόσληψης και δραστηριοποίησης των ναυαγοσωστών και συγκεκριμένα την 22αΙουνίου 2021.

Με τη παρέμβασή μας αυτή αφενός συμβάσεις που έχουν ήδη συναφθεί κατά τα προβλεπόμενα του ισχύοντος πλαισίου είναι νόμιμες και σε πλήρη ισχύ και αφετέρου οι φορείς που λόγω των περιορισμών που επεβλήθησαν δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη διαδικασία πρόσληψης καλούνται να το πράξουν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.