ΤΟΠΙΚΑ

Κλοπή σε ξενοδοχείο της Μυκόνου – Άρπαξαν εξοπλισμό 60.000 ευρώ

Κλοπή σε ξενοδοχείο της Μυκόνου – Άρπαξαν εξοπλισμό 60.000 ευρώ

Άγνωστοι «χτύπησαν» κοντέινερ πεντάστερου ξενοδοχείου γνωστής αλυσιδας στo Καλό Λιβάδι Μύκονου, στο οποίο υπήρχε πανάκριβος εξοπλισμός και άρπαξαν αντικείμενα και υλικό περίπου 60.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, η κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, όταν κάποιοι υπάλληλοι της ξενοδοχειακής μονάδας, πήγαν στην αποθήκη για να πάρουν εργαλεία που χρειάζονταν για να πραγματοποιήσουν εργασίες. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Ντουμπάι και ενημερώθηκε για το συμβάν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το protothema, οι δράστες αφαίρεσαν εξοπλισμό που έχει να κάνει με φωτισμό, μουσικό εξοπλισμό, αντλίες κ.α., συνολικής αξίας που αγγίζει τις 60.000 ευρώ.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, καθώς υπάρχουν ενδείξεις οργανωμένο κύκλωμα που δρα στο νησί, «χτυπώντας» πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία, εκμεταλλευόμενο τη μείωση της κυκλοφορίας και τα έκτακτα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.