ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστό κολυμβητήριο στη Μύκονο το επόμενο μεγάλο έργο

Κλειστό κολυμβητήριο στη Μύκονο το επόμενο μεγάλο έργο

Ο Δήμος Μυκόνου προχωρά τις προκαταρκτικές διαδικασίες για τη δημιουργία ενός κλειστού κολυμβητηρίου στο νησί για την κάλυψη των αναγκών που αφορούν στην εκγύμναση και αναψυχή των δημοτών.

Το κολυμβητήριο θα αποτελέσει μία σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση και θα περιλαμβάνει μια αγωνιστική πισίνα. Η αγωνιστική πισίνα θα είναι κατάλληλη για αγώνες κλασικής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης και θα παρέχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα παρακολούθησης από κατάλληλες κερκίδες. Επιπλέον οι εγκαταστάσεις που θα σχεδιαστούν θα διαθέτουν αποδυτήρια και άλλους βοηθητικούς χώρους, που μπορούν να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών πληθώρας επισκεπτών, αθλητών και αθλητικών συλλόγων.

Ο σχεδιασμός του έργου του κολυμβητηρίου θα καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου για προγράμματα άθλησης, θα υπακούει στις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της υφιστάμενης νομοθεσίας για τα κτίρια και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα θα ανταποκρίνεται και στις σύγχρονες ανάγκες ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων. Το κτίριο το οποίο θα στεγάσει την κολυμβητική δεξαμενή, καθώς επίσης και τους χώρους αθλητικής εγκατάστασης (αποθήκες, αποδυτήρια κλπ) εκτιμάται ότι θα είναι συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.