ΤΟΠΙΚΑ

«Κλείστε το στοματάκι σας και όποιος έχει απορίες σε μένα… στα ίσια»

«Κλείστε το στοματάκι σας και όποιος έχει απορίες σε μένα… στα ίσια»
Με ανάρτηση του ο Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς στέφεται εναντίον δικαίων και αδίκων που τον κατηγορούν όπως αναφέρει με μυθεύματα

Με μια ανάρτηση με έντονα επιθετικό ύφος και τόνο ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν στο νησί όπως ο ίδιος αναφέρει για το πρόσωπο του μετά την παραίτηση του από την θέση του, μάλιστα τονίζει  πως θα κινηθεί νομικά  εναντίον όποιου  στο μέλλον συνεχίσει να διακονεί φήμες, χωρίς όμως να κατονομάζει κάποιον σε αυτή την δημόσια τοποθέτηση του και γενικά και αόριστα στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

«Λοιπόν κυρίες και κύριοι ( ο θεός να σας κάνει ) επειδή και η υπομονή έχει τα όρια της η δική μου υπομονή τελείωσε.
Για τον λόγο πως έχω οικογένεια και παιδιά, όπως και αγαπημένους συγγενείς και φίλους σας ενημερώνω πως :

ΔΕΝ παραιτήθηκα για να κατέβω για δήμαρχος.
ΔΕΝ εχω πάρει σκάφος και δραστηριοποιούμαι τώρα στη Σίκινο και κάνω tour.
ΔΕΝ πλακώθηκα με τον Γιώργο τον Μάγκα ( Φυσικά πήρα τον Γιώργο και τον ρώτησα όταν παίξαμε ξύλο ποιος κέρδισε γιατί λείπω από το νησί κάνα μήνα και δεν ήμουν εκεί ).
ΔΕΝ πήρα ένα εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψω για ένα κατάστημα.
ΔΕΝ εκβίασα κάποιους Αλβανούς για οικοδομικά και με δείρανε ( ενημερωτικά έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον κόσμο της οικοδομής).
ΔΕΝ με απείλησε κανείς και έτσι αναγκαστικά να φύγω από το νησί ( διακοπές πήγα…)
ΔΕΝ με εκβίασαν και δεν με ανάγκασε κανείς να φύγω από την θέση μου ( έπρεπε για λόγους υγείας να ηρεμήσω από τις πολλές δουλειές ).

Λοιπόν «καλόπαιδα» την επόμενη φορά,που θα με συκοφαντήσει κάποιος και θα το μάθω θα αντιμετωπίσει όλες τις συνέπειες του νόμου… Για αυτό κλείστε το στοματάκι σας και όποιος έχει απορίες σε μένα… στα ίσια όμως, όχι από πίσω… Αυτά.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.