ΤΟΠΙΚΑ

Κίνηση ματ του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά η επιλογή Αποστόλου σε θέση εντεταλμένου συμβούλου

Κίνηση ματ του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά η επιλογή Αποστόλου σε θέση εντεταλμένου συμβούλου

Κίνηση με μεγάλη πολιτική σημασία για τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά η επιλογή του Σπύρου Αποστόλου σε ρόλο εντεταλμένου συμβούλου.

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Ειδικά όταν αφορά ζητήματα που θα καθορίσουν τη ζωή μας τις επόμενες δεκαετίες. Γι’αυτό και με πολλή χαρά ανακοινώνω τον ορισμό του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Σπύρου Αποστόλου, ως Εντεταλμένου Συμβούλου Χωραταξικού Σχεδιασμού.» τονίζει ο δήμαρχος και συνεχίζει.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Σπύρος με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνουν θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποκτήσει το νησί μας Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές του ανάγκες και να υπηρετεί το στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.