ΤΟΠΙΚΑ

Καύσωνας με 42αρια μέχρι και την Τετάρτη

Καύσωνας με 42αρια μέχρι και την Τετάρτη

Πολύ μικρό ήταν το διάλειμμα από τον καύσωνα. Για 7η συνεχόμενη μέρα ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από ζεστός αφού και σήμερα οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο, από αύριο Τρίτη περιμένουμε νέα έλευση θερμών αερίων μαζών.

Ο Ιούνιος θα μας αποχαιρετίσει με καύσωνα καθώς όπως ανέφερε, στα ανατολικά και βόρεια ανατολικά τμήματα θα πρέπει να περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, στα βόρεια της ανατολικής Μακεδονίας και κάποιες τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει εκ νέου άνοδο.

Για την περιοχή της Αττική σχεδόν αίθριος καιρός, θερμοκρασία 25-36 βαθμούς Κελσίου. Λίγες αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκασία από 25-34 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη περιμένουμε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.