ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καύσωνας και στις Κυκλάδες Κυριακή και Δευτέρα. Παίρνουν «φωτιά» οι παραλίες

Καύσωνας και στις Κυκλάδες Κυριακή και Δευτέρα. Παίρνουν «φωτιά» οι παραλίες
Βράζει ολόκληρη η χώρα με υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την επικράτεια

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα κάνουν την εμφάνισή τους και στις Κυκλάδες τα τελευταία 24ωρα, ενώ το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας θα υπάρξει μίνι-καύσωνας στα νησιά του νομού μας και οι παραλίες αναμένεται να πάρουν «φωτιά» από κόσμο.

Την Κυριακή 22 Ιουλίου, η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα φτάσει τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι εντάσεως 2 με 3 μποφόρ, ωστόσο από το βράδυ θα στραφούν σε Δυτικούς – Νοτιοδυτικούς.
Την Δευτέρα 23 Ιουλίου, το θερμόμετρο στα νησιά μας θα αγγίξει τους 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι Δυτικοί – Νοττιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη 24 Ιουλίου, όπου το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 27 έως 31 βαθμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.