ΤΟΠΙΚΑ

Καθυστερεί η επιστροφή του Blue Star Paros. Ποια πλοία θα εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου

Καθυστερεί η επιστροφή του Blue Star Paros. Ποια πλοία θα εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου

Σοβαρότερη απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί ήταν η ζημιά που υπέστη την περασμένη Πέμπτη το ΕΓ/ΟΓ «Blue Star Paros». Το πλοίο βρίσκεται για έκτακτο δεξαμενισμό στον Πειραιά και αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια από τις 18 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, η Blue Star Ferries, σε καμία περίπτωση δεν άφησε ακάλυπτη τη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, τα δρομολόγια της οποίας εκτελούσε το «Blue Star Paros». Η κάλυψη της γραμμής θα συνεχιστεί με άλλα πλοία της εταιρίας μέχρι την επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 10/12 το δρομολόγιο με αναχώρηση στις 07:30 το πρωί από τον Πειραιά θα εκτελέσει το πλοίο «Νήσος Μύονος», ενώ όλες τις υπόλοιπες ημέρες, δηλαδή, μέχρι και την επάνοδο του «Blue Star Paros» στις 18/12 τη γραμμή θα εξυπηρετεί το πλοίο «Διαγόρας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.