ΤΟΠΙΚΑ

Kαθαρισμός του γιαλού στη Χώρα Μυκόνου

Kαθαρισμός του γιαλού στη Χώρα Μυκόνου
O οργανισμός AllForBlue.org σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου, πραγματοποιεί παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό

O οργανισμός AllForBlue.org σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου, πραγματοποιεί παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό στη Μύκονο στο παλιό λιμάνι την Κυριακή – 17 Ιουνίου 2018.

Ελάτε μαζί μας για να δείξετε την αγάπη για τη θάλασσα και να συμβάλλετε στην δράση μας.Θα παρέχουμε τα εξής:ΔΩΡΕΑΝ μπλουζάκια για τους μικρούς εθελοντές από την Blue Hunter (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)Γάντια
Κουβάδες / Διχτάκι περισυλλογής Εθελοντές, παρακαλούμε φέρτε τα εξής:
Δοχείο πολλαπλών χρήσεων για το νερό σας ΚαπέλοΑντηλιακό
Το μεγάλο χαμόγελό σας και την καλή σας διάθεση, καθώς το γεγονός θα κινηματογραφηθεί.
Θα συναντηθούμε την Κυριακή στις 10πμ ακριβώς στην περιοχή του Γιαλού. Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχει συνεργείο που θα τραβήξει σε βίντεο όλη τη δράση.

θα γίνει επίσημη καταγραφή ώστε όλα τα σκουπίδια που θα βγουν από το βυθό και την παραλία θα ζυγιστούν, καταμετρηθούν, διαχωριστούν και να περάσουν στο διεθνές data base μας.
Έχουμε συμμετοχή από όλα τα καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε οι πιστοποιημένοι δύτες μπορούν να απευθυνθούν εκεί για εξοπλισμό.
Βοηθήστε μας κι εσείς, τραβόντας πολλές φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε στα social media χρησιμοποιώντας τα δύο hashtags που βλέπετε παρακάτω
#AllForBlue #KeepMykonosClean

φωτό Κατερίνα Τοπούζογλου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.