ΤΟΠΙΚΑ

Καθαρή ματιά με αξιοπρέπεια η επιλογή για την κοινότητα της Χώρας Μυκόνου

Καθαρή ματιά με αξιοπρέπεια η επιλογή για την κοινότητα της Χώρας Μυκόνου
Η Μαρία Νάζου-Μακρυγιάνη είναι υποψήφια για πρώτη φορά στην κοινότητα χώρας Μυκόνου και ήδη η αποδοχή που έχει είναι μεγάλη από τον κόσμο

Είναι υποψήφια για πρώτη φορά με την Πρωτοβουλία Δράσης του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, έχει όμως ήδη μεγάλη αποδοχή από όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της καθώς είναι μια καθαρή ματιά με αξιοπρέπεια η Μαρία Νάζου-Μακρυγιάννη.

Διαβάζουμε από τους λογαριασμούς της στο διαδίκτυο.

«Ονομάζομαι Μαρία Νάζου (Georgios & Co), είμαι γέννημα θρέμμα Μυκονιάτισα και με τον αείμνηστο Γιώργο Μακρυγιάννη έχω αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο. Ο πατέρας μου Γεώργιος Νάζος και η μητέρα μου Κατερίνα Κουκά, με Μυκονιάτικη καταγωγή και αυτοί, ήταν από τους πρώτους κατοίκους του νησιού που δραστηριοποιήθηκαν στον τουρισμό την δεκαετία το 70, λειτουργώντας κατάστημα τουριστικών ειδών στην περιοχή Ματογιάννια Μυκόνου.

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια ασχολούμενη με τον τουρισμό και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα οικονομικά, ήταν η σειρά μου να συνεχίσω την οικογενειακή μας επιχείρηση επεκτείνοντάς την στον τομέα της υψηλής χρυσοχοΐας. Η ιστορία είναι λίγο ή πολύ γνωστή και σήμερα η Georgios & Co διατηρεί πέντε καταστήματα και επιτυχημένες συνεργασίες με πολύ μεγάλες αμερικανικές εταιρείες στην τουριστική βιομηχανία όπως οι Silver Seas, Seaborn Cruises, Regent Cruises, Oceania Cruises, PrincessCruises, Celebrity Cruises & Royal Caribbean Cruises. Το πάθος μας δε για την παροχή υπηρεσιών με υψηλά στάνταρτ, μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις αναγνωρισιμότηταςπαγκοσμίως και το brand name Georgios & Co είναι στη συνείδηση των πελατών συνώνυμο της ποιότητας.

Η πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για συστράτευση στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου με τιμάει ιδιαίτερα. Η διορατικότητά του, η τεχνογνωσία του, η ενέργεια του, η προσωπικότητά του, το όραμα του, αλλά και το έργο που έχει προσφέρει στο νησί μας, αποτελούν την ισχυρότερη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.

Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα μου δώσει την δυνατότητα να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ για την πρόοδο της Μυκόνου.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.