ΤΟΠΙΚΑ

Κατερίνα Μονογυιού: Βελούδινος χωρισμός μετά από 8 χρόνια – Βγήκε το διαζύγιο με τον Χάρη Μαριόλη

Κατερίνα Μονογυιού: Βελούδινος χωρισμός μετά από 8 χρόνια – Βγήκε το διαζύγιο με τον Χάρη Μαριόλη

Νέο κεφάλαιο ξεκινά στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Μονογυιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον μόνη στη ζωή. Συγκεκριμένα, δεν είναι πια ζευγάρι με τον Χάρη Μαριόλη, αφού αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα πολύ ήρεμο και αξιοπρεπές κλίμα. Μάλιστα, η Κατερίνα Μονογυιού πέρασε μόνη της όλη τη διαδικασία, με μόνο πρόσωπα από τον στενό οικογενειακό της κύκλο να το έχουν πληροφορηθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

Η Κυκλαδίτισσα πολιτικός προτιμάει να μιλάει μόνο για το έργο της και όχι για την προσωπική ζωή της. Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός της. Μετά τον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η βουλευτής έχει επιλέξει την εργασιοθεραπεία και είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα βουλευτικά καθήκοντά της.

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποιεί κοινωνικές δράσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψήφιση του νέου νόμου για την κρυοσυντήρηση και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στην οποία πρωτοστάτησε η βουλευτής.

Τις ημέρες που δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο για τα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του αδελφού της. Η ίδια δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τα ανίψια της και, όπως έχει πει στο παρελθόν, ένα παιδί θα της έδινε ζωή, αν φυσικά της το χάριζε ο Θεός.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο. 

Πηγή tlife.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.