ΤΟΠΙΚΑ

Κατερίνα Μονογυιού στους αγιασμούς των σχολείων: Να κυνηγάτε τα όνειρα σας

Κατερίνα Μονογυιού στους αγιασμούς των σχολείων: Να κυνηγάτε τα όνειρα σας

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε σήμερα το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Μυκόνου για τον αγιασμό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες μαθητές και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μονογυιού πρότεινε στους μαθητές να επισκεφτούν τη Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ιδρύματος της Βουλής, ώστε να ξεναγηθούν στους χώρους του ιστορικού κτηρίου και να αποκτήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία.
Η κ. Μονογυιού δήλωσε:
 «Εύχομαι καλή αρχή στις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας που ξεκινούν σήμερα τη νέα σχολική τους χρονιά. Τα σχολεία μας έχουν αναβαθμιστεί και η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε ένα περιβάλλον πιο καινοτόμο, πιο σύγχρονο και πιο αυτόνομο. Μην εγκαταλείπετε ποτέ τους στόχους σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας. Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και πρόοδο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.